Hanna Pekkala
Hanna Pekkala

Hanna Pekkala

Yrittäjä, Osteopaatti

Olen Korjaavan Otteen yrittäjä ja teen asiakkaillemme osteopaattisia hoitoja. Olen koulutukseltani osteopaatti D.O. ja Master of Science in BA (International Marketing) sekä koulutettu hieroja ja urheiluhieroja.
 
Hieno ja monimutkainen ihmiskeho on minulle ikuinen ihmetyksen ja ihastuksen aihe
ja saan onnistumisen elämyksiä huomatessani asiakkaan kehon reagoivan positiivisesti hoitoon. Haluan tarjota asiakkailleni laadukasta hoitoa ammattitaitoisella ja lämpimällä otteella ja toteutan hoitosuunnitelman aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveitaan kuunnellen. Käsittelyn voimakkuus säädetään aina asiakkaan mukaan. Osteopatian lopputyöni tein työperäisen stressin hoidosta, ja hoidan mielelläni stressin aiheuttamia reaktioita kehossa.

Aiemmin olen työskennellyt markkinoinnin parissa mainos- ja digitoimistoissa sekä vähittäiskaupan alalla asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Terveydenhoitoala kuitenkin kutsui 37-vuotiaana vuonna 2017, jolloin aloitin kouluttautumisen hierojaksi ja osteopaatiksi. Valmistuin osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksesta keväällä 2022. Korjaava Ote on perustettu vuonna 2017 ja täysimittainen toiminta on alkanut vuonna 2018.

Tervetuloa, hymyillään kun tavataan!
Jenni Katajamaa
Jenni Katajamaa

Jenni Katajamaa

Koulutettu hieroja, Personal Trainer, Sensomotorinen valmentaja

Olen vuonna 2007 valmistunut koulutettu hieroja. Lisäksi olen kouluttautunut personal trainer ja sensomotorinen valmentaja. Olen opiskellut myös henkistä valmennusta sekä funktionaalista ravitsemusta.

Olen kotoisin Pohjois-Lapista. Luonto ja luonnossa liikkuminen ovat tärkeä osa elämää. Ihmisenä olen elämänläheinen, suorapuheinen ja päämäärätietoinen. Viihdyn hyvin ihmisten seurassa ja olen iloinen luonne.

Toivon, että pystyn tarjoamaan apua monenlaisiin tarpeisiin, oli se sitten halu rentoutua ja laskea kierroksia tai tarve ratkaista jokin kipu- tai ongelmakohta. Erityisen lähellä sydäntä on hermoston hoitaminen ja nykyajan kiireen ja stressin aiheuttamien oireiden helpottaminen.

Koen vahvasti olevani omalla alallani, kun kohtaan ja hoidan ihmisiä. Minulle jatkuva oppiminen on tärkeä osa tätä työtä ja ihmisten yksilöllisyys tekee työstä mielenkiintoista. Hoitajana olen ongelmanratkaisija, tulokset ovat minulle tärkeitä. Pyrin hoidossani ottamaan huomioon ihmisen toiveet ja tavoitteet sekä elämän kokonaisvaltaisesti.

Seuraa Instagramissa: @movejoy_liikkumisen_iloa

 

Elämässä mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhan hoito. Eikä sekään ole niin kovin tärkeää.
Minna Koivukangas
Minna Koivukangas

Minna Koivukangas

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Olen Kuortaneen urheiluopistolta vuonna 2000 valmistunut urheiluhieroja. Toiselta ammatiltani olen liikuntaneuvoja, valmistunut vuonna 1999 Lapin urheiluopistolta. Opiskelen tällä hetkellä sairaanhoitajaksi Helsingin Metropoliassa ja teen hierontoja opintojen ohella.

Minulla on pitkä kokemus hierojan työstä. Hoidan kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla, aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Vahvuuteni on kehon ja mielen tuntemus.

Liikkuvana ihmisenä monet erilaiset lajit ovat tulleet tutuksi. Luonnossa liikkuminen, retkeily, juoksu ja avantouinti ovat tällä hetkellä lähellä sydäntäni.

Olen iloinen ja avoin luonne. Kohtaan asiakkaan aina lämpimästi ja aidosti.

 
Pidä itsestäsi huolta. Anna itsellesi hetki aikaa. Nauti hetkestä.
Lassi Nurmi
Lassi Nurmi

Lassi Nurmi

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019. Tämän jälkeen olen syventänyt osaamistani suorittamalla hieronnan erikoisammattitutkinnon osia mm. urheilijan lihashuolto, yläraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen sekä niska-hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen. Lisäksi olen suorittanut erilaisia lyhyempiä kursseja, kuten terapeuttinen harjoittelu.

Pyrin seuraamaan kuntoutusalan ajankohtaisia tutkimuksia tarjotakseni parasta mahdollista hoitoa.

Otan vastaan jokaisen asiakkaan yksilönä, yhdistellen eri hieronta- ja mobilisaatiotekniikoita sinun tarpeidesi mukaan.
Manuaalisen hoidon lisäksi pidän tärkeänä asiakkaan ohjaamista ja aktiivista kuntoutusta erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa.

Tervetuloa vastaanotolleni, kaipaat sitten rentouttavaa hierontaa tai apua kiputilojen hoidossa!